Styrelsen

LUSTs styrelse består av studenter från en mängd fakulteter runtomkring i Lund som har ett driv för teater och för vår roliga organisation! Vårt jobb är att se till att huvudproduktionen och alla de event ni ser varje termin går av stapeln, och fortsätta utveckla Lunds Studentteater varje termin för att bli mer inkluderande, utmanande och inbjudande! Varje termin väljs nya medlemmar in i styrelsen och man går med antingen en termin eller ett helår, det är en enkel process att bli vald och en fantastiskt rolig grupp att vara med i. För oss är LUSTs medlemmar det viktigaste som finns, och det är er vi jobbar för!

Detta är LUSTs styrelse och förtroendevalda VT17!                     

 

Förman: Omar Elfarouk

I am a Developmt Studies student. This is my fourth semester with LUST, I started off working lighting, acted in the Importance of Being Earnest, last semester I was a board member and am now forman.

 

Ekonomi: Glenn Nielsen

(presentation)

 

Styrelseledamot: Johanna Persson Hansson

Jag läser medicin i Lund och har alltid varit intresserad av teater. Trots stor nervositet gick jag på audition för produktionen Out of Joint, och till min förvåning fick jag rollen! Tiden jag spenderade med LUST fick mig att inse att jag hörde hemma här, så jag bestämde mig för att engagera mig. På så sätt hamnade jag i styrelsen. Främst uppdaterar jag LUSTs kalender och skickar ut månadsmejl, men jag hjälper också till med allt som behövs för tillfället. Det är en fantastisk gemenskap och jag är glad att jag får vara med och organisera den.

 

Styrelseledamot: Fredrik Davidsson

(presentation)

 

Styrelseledamot: Emmanuel Böss

(presentation)

 

 

Valberedning:

Linnea Hay

Andromeda Lundén

Clara Ahlberg