Styrelsen

LUSTs styrelse består av studenter från en mängd fakulteter runtomkring i Lund som har ett driv för teater och för vår roliga organisation! Vårt jobb är att se till att huvudproduktionen och alla de event ni ser varje termin går av stapeln, och fortsätta utveckla Lunds Studentteater varje termin för att bli mer inkluderande, utmanande och inbjudande! Varje termin väljs nya medlemmar in i styrelsen och man går med antingen en termin eller ett helår, det är en enkel process att bli vald och en fantastiskt rolig grupp att vara med i. För oss är LUSTs medlemmar det viktigaste som finns, och det är er vi jobbar för!

Detta är LUSTs styrelse VT17!                     

 

Förman: Matilda Hildingsson

Jag heter Matilda, är förman för LUST och pluggar andra terminen på min master i strategiskt miljöarbete. Jag har varit aktiv i LUST sen 2013 och har gjort lite allt möjligt! Jag började i sexet men jag har också suttit i styrelsen och spelat teater såklart. Mitt mål som förman är att alla ska känna sig välkomna och att det ska finnas en plats för var och en i LUST!

 

 

 

 

Edda Ahrent

Jag heter Edda, skriver min kandidat i Litteraturvetenskap och har alltid drömt om teater. Det det var det första jag letade efter när jag kom till Lund och jag fick rollen som Lady Bracknell i vårterminen 16s uppsättning av the Importance of Being Earnest, sedan blev jag nominerad till styrelsemedlem, något som var både smickrande och skrämmande! Jag är glad varje dag för att jag tackade ja, och för att jag denna termin får chansen att regissera min alldeles egna pjäs: Medea. LUST är en familj som tog mig under sin vinge, och vi välkomnar alla!

 

 

 

 

 

 

Linnea Hay

Det är jag som är Linnea Hay och är marknadsansvarig för LUSTs! Jag pluggar utvecklingsstudier här i Lund och detta är mitt andra termin i Lund. Jag var med i produktionen av Out of Joint och spelade rollen Gertrude! Det var verkligen ett väldigt givande upplevelse där jag fick träffa härliga teater personer och detta inspirerade mig till att bli mer engagerad i teater i Lund! Jag tycker att LUSTs är inkluderande, internationell, rolig och välkomnade teater förening – precis som det ska vara! Kom och spela med oss!

 

 

 

Siqi Zhao

Siqi Zhao, graduate student in Economics and Innovation, joined LUST in autumn 2016 as a member of the backstage crew. Currently member of the board and responsible for the economies of LUST, passionate about theater!

 

 

 

Johanna Persson Hansson

Jag läser medicin i Lund och har alltid varit intresserad av teater. Trots stor nervositet gick jag på audition för produktionen Out of Joint, och till min förvåning fick jag rollen! Tiden jag spenderade med LUST fick mig att inse att jag hörde hemma här, så jag bestämde mig för att engagera mig. På så sätt hamnade jag i styrelsen. Främst uppdaterar jag LUSTs kalender och skickar ut månadsmejl, men jag hjälper också till med allt som behövs för tillfället. Det är en fantastisk gemenskap och jag är glad att jag får vara med och organisera den.

 

Omar Elfarouk

I am a Developmt Studies student. This is my third semester with LUST, I started off working lighting, acted in the Importance of Being Earnest and I am now a board member in charge of among other things the podcast and the LUST Shorts.