Terminsmötet! Term Meeting!

Hej alla LUST:are! / Dear all,

(English below)

 

Terminsmötet är påväg med stormsteg, så nu är dags att börja nominera personer du vill se som styrelseledamöter vårterminen 2018 och höstterminen 2018! Det är fritt att nominera vem som helst, även dig själv! Ju fler nomineringar desto gladare blir valberedningen. Nomineringsperioden kommer att vara öppen fram till den 24/11, 23:00. Allt du behöver göra är att skicka ett mail till valberedning@lundsstudentteater.se och meddela namn och kontaktuppgifter (gärna telefonnummer och mailadress) till dem du nominerar.

 

Efter att nomineringen stängt kommer vi att kontakta de nominerade och fråga om de är intresserade. Det kommer ställas lite frågor, antingen i form av en intervju eller över nätet. Valberedningen lägger sedan fram ett förslag på kandidater till styrelsen. Sedan är det upp till terminsmötet att besluta om vilka som ska väljas in som styrelse för nästa verksamhetsår.

 

Har du frågor gällande styrelsen och styrelsearbetet?

Kontakta nuvarande styrelsen på styrelsen@lundsstudentteater.se.

 

Man behöver faktiskt ingen särskild förkunskap för att sitta i styrelsen – tid och lust räcker!

 

Vi ska även välja en ny förman vid terminsmötet. Nomineringsprocessen är densamma. Om du har frågor om hur det är att vara förman, skicka dina frågor till forman@lundsstudentteater.se!

 

Ta chansen att påverka Sveriges bästa studentteaters framtid genom att skicka era nomineringar till valberedning@lundsstudentteater.se före den 24 november 23:00!

 

Vi ser fram emot att höra från er!

/Valberedningen

 

***

Lund Student Theatre is now looking for candidates to the new board for spring 2018 – autumn 2018! You can both nominate other people and offer yourself as a candidate. Please send an email to the election committee (valberedning@lundsstudentteater.se) no later than 23:00, 24th of November stating the names and telephone numbers/email addresses of all the people you want to nominate.

 

When the nomination period is closed we will contact the nominees and ask for an interview, if they are interested, so we can get to know the candidates and inform about the position. The election committee will then suggest a group of people to become the new board who’s to be elected at the upcoming term meeting.

 

If you have any questions about the election process, please email valberedning@lundsstudentteater.se. If you have any questions about the position and responsibilities of the board, email the current board at styrelsen@lundsstudentteater.se. You don’t need any specific experience to become a member of the board – time and a willingness to do the work is enough!

 

We are also electing a new forman for this term meeting! The election process is the same, so please send in your nominations or your own interest! If you have any questions about what it means to be foreman, send an email with your questions to forman@lundsstudentteater.se!

 

Take the opportunity to influence the future of LUST! E-mail your nominations to valberedningen@lundsstudentteater.se before 23:00, 24th of March!

 

Looking forward to hearing from you!

/Election Committee